Zo gaan wij te werk

Zet úw logistiek op nummer één

Hoe verbeter ik de regie over mijn bouwproject?

Kies voor modulaire installaties voor meer duurzaamheid en lagere kosten

Bouw- en renovatieprojecten zijn complex en risicovol. Kies daarom voor de zekerheid van modulair bouwen. Het Modulaire Bedrijf van Croonwolter&dros is toonaangevend in deze ontwikkeling. U voorkomt faalkosten en andere onaangename verrassingen met onze hoogwaardige en slimme installaties voor opwekking, distributie en afgifte van energie.

Tot wel 80 procent efficiënter

Als u kiest voor onze systemen realiseert u een kortere bouwtijd. Deze kan oplopen tot wel 80 procent. Bij het configureren van uw installatie ziet u direct de impact van elke beslissing die u maakt. Hierdoor beschikt u over een optimale installatie, kant-en-klaar afgeleverd op de bouwplaats.

Modulair bouwen leidt tot minder logistieke bewegingen, minder stikstof, minder CO² uitstoot en minder overlast voor de omgeving. Uw project is duurzamer én sneller.

Opwekking

Nederland gaat gasloos en wordt energieneutraal. Wij dragen hieraan bij door systemen te ontwerpen voor het duurzaam opwekken van energie. Onze WKO-systemen en technische ruimten zijn configureerbaar en opgebouwd uit plug & play te installeren modules. Modules welke afzonderlijk toegepast kunnen worden en koppelbaar zijn aan nieuwe en bestaande klimaatsystemen in elk gebouw.

Stel in de configurator uw ideale systeem samen. Wij zorgen ervoor dat u deze volledig afgewerkt, krijgt opgeleverd op de bouwplaats. De modulariteit van uw warmte en koude opwekking betekent dat u verzekerd bent van een toekomstbestendige oplossing.

Distributie

Een gebouw kan niet zonder distributiesystemen. Wij ontwikkelen deze systemen in eigen huis en produceren de modules in onze lean ingerichte productiestraat in Amersfoort. Van kabels en leidingen tot regelkleppen en sensoren.

Geef in de configurator uw wensen aan en wij leveren een duidelijk werkpakket met plug-and-play modules. Deze zijn geschikt gemaakt voor uiteenlopende gebouwen en functies. Inclusief gereedschap en montagesystemen, waardoor uw bouwsnelheid omhoogschiet.

Afgifte

Eindgebruikers ervaren het comfort van een gebouw vooral via het klimaatsysteem. Onze modulaire afgiftesystemen stellen de beleving van gebruikers centraal. Ze zijn flexibel, waardoor u elke ruimte in het gebouw een nieuwe bestemming kunt geven. Zonder in te leveren op de kwaliteit van verwarming, koeling en verlichting.

Gebouwmanagement

Optimale afstemming van de verschillende systemen in een gebouw is essentieel. Onze systemen zijn compatible met die van vele leveranciers, waaronder de Smart Building-systemen van Croonwolter&dros.

In de ontwikkeling van modules voor gebouwmanagement zorgen wij voor een optimale afstemming van hardware en software. Alles aan deze installaties is meetbaar en bestuurbaar. De beleving van eindgebruikers is hierdoor optimaal, evenals het energieverbruik van het gebouw zelf.

Contact